058-2963300
Jergé Hoefdraad langer bij SC Cambuur

Jergé Hoefdraad langer bij SC Cambuur

15 juni 2016, 13:56

Vleugelspeler Jergé Hoefdraad is ook komend seizoen te bewonderen in het shirt van SC Cambuur. De aanvaller verlengde vandaag zijn contract met één seizoen.

De 29-jarige Hoefdraad maakte vorige zomer de overstap van Almere City FC naar SC Cambuur, maar begon in Leeuwarden met een valse start. De eerste 6 maanden moest hij door een achillespeesblessure noodgedwongen toekijken. In de tweede seizoenshelft kwam hij nog tot acht optredens in het geel-blauw, waarin hij één keer het net wist te vinden. In het verleden kwam de geboren Amsterdammer ook uit voor SC Telstar, RKC Waalwijk en Ajax (jeugd).

LEEUWARDEN , 09-04-2016 , Cambuur Stadion , Eredivisie , seizoen 2015 - 2016 , SC Cambuur - Ajax , SC Cambuur speler Jerge Hoefdraad (l) met Ajax speler Ricardo van Rhijn (r) foto: Henk Jan Dijks

Henry van der Vegt, technisch directeur van SC Cambuur, is blij dat Hoefdraad er ook komend seizoen weer bij is. “Jergé heeft weinig geluk gehad afgelopen seizoen, maar heeft op het eind wel aan iedereen laten zien dat hij heel goed kan voetballen. Zeker in de Jupiler League is hij een speler die het iedereen moeilijk kan maken en altijd voor dreiging en gevaar zorgt. Mooi dat we volgend seizoen weer op hem kunnen rekenen.”

Foto: www.dijksfotografie.com