058-2963300
Jeugdopleiding ontvangt fraai bedrag van de VriendenLoterij

Jeugdopleiding ontvangt fraai bedrag van de VriendenLoterij

9 maart 2022, 16:18

Honderden Cambuur-supporters spelen mee met de VriendenLoterij en daarbij maken ze in de eerste plaats kans op fantastische prijzen, maar daarnaast steunen ze ook nog eens de Jeugdopleiding van onze mooie club. Elk jaar ontvangen we daarvoor een mooie cheque van de VriendenLoterij en dit jaar mochten we maar liefst € 22.522,- in ontvangst nemen. Dank daarom aan iedereen die meespeelt voor SC Cambuur!

Ook meespelen om kans te maken op fantastische prijzen en tegelijkertijd onze Jeugdopleiding te steunen? Via onderstaande link regel je dat in een paar minuten. Ben je al lid van de VriendenLoterij,  maar speel je nog niet voor SC Cambuur? Neem dan contact op met de klantenservice via dit nummer en regel het direct: 088 – 020 1020.

> Klik hier om ook mee te spelen voor SC Cambuur

Over de VriendenLoterij
Bij de VriendenLoterij is het alle dagen prijs. Elk uur maken we een winnaar bekend van € 1.000,-, elke dag gaat er € 10.000,- uit, elke week € 100.000,- én elke maand zelfs € 1 miljoen! Daarnaast maakt u iedere maandtrekking ook nog eens kans op meer dan tweehonderdduizend prachtige prijzen, zoals reizen, cadeaukaarten en keuzeprijzen.

Foto: Cambuur Media