058-2963300

Jeugdopleiding SC Cambuur en SC Leovardia verlengen samenwerking

12 september 2014, 13:45

Gisterochtend hebben SC Cambuur en SC Leovardia hun handtekening gezet onder een verlenging van de samenwerking tussen beide clubs. De jeugdopleiding van SC Cambuur zal hierdoor ook de komende jaren gebruik blijven maken van de organisatie en het complex van SC Leovardia.

Vorige zomer hebben de jeugdafdeling van SC Cambuur en SC Leovardia gezamenlijk hun intrek genomen in de hagelnieuwe accommodatie aan het Kalverdijkje Noord. SC Cambuur krijgt hier de ruimte om in vele opzichten een professionele Betaald Voetbal Opleiding te huisvesten. De Gemeente Leeuwarden en de BV Sport hebben dit optimaal gefaciliteerd door onder andere een extra kunstgrasveld te realiseren.

In de samenwerkingsovereenkomst is rekening gehouden met een groei van de jeugdopleiding en is er voldoende ruimte voor kennisdeling.

SC Cambuur is erg blij met de jeugdfaciliteiten en de verlenging van de samenwerking met SC Leovardia. Technisch Manager Marcel Keizer: “Voor de continuïteit en stabiliteit van onze jeugdopleiding is dit een belangrijke stap. We kunnen nu de komende jaren gebruik blijven maken van een professionele accommodatie en hoogwaardige kunstgrasvelden. Daarnaast verloopt de samenwerking met SC Leovardia uitstekend.”

Foto: SC Cambuur