058-2963300
Jeugdspeler Daan Visser door naar volgend selectiemoment

Jeugdspeler Daan Visser door naar volgend selectiemoment

8 november 2017, 10:03

Daan Visser, jeugdspeler van SC Cambuur, is opnieuw geselecteerd voor het Nationale Onder 14 traject. Na twee selectiedagen in oktober waar 79 spelers uit Nederland aan deel mochten nemen, volgt een derde selectiedag op dinsdag 14 november 2017.

De meest talentvolle en best presterende spelers van de Betaald Voetbal Organisaties uit Nederland worden voor deze selectiedagen uitgenodigd, om uiteindelijk te komen tot een Nationale Onder 14 selectie. Van de oorspronkelijke groep van 79 spelers zijn voor het derde selectiemoment in november nog 60 spelers over gebleven, waaronder Daan Visser.

De jonge jeugdspeler, hij werd onlangs pas 13 jaar, is één van de jongste spelers in de Nationale selectie. Voor Daan uiteraard een fantastische ervaring en een mooi compliment voor zijn harde werken sinds hij in de Voetbalschool en later in de opleiding zelf is ingestroomd.

SC Cambuur heeft sinds vorig seizoen weer vier eigen jeugdteams en een Voetbalschool, het voortraject van de jeugdopleiding. Daan Visser speelt dit seizoen als Onder 14 speler in SC Cambuur Onder 15, uitkomend in de Eerste Divisie Landelijk.

Foto: www.dijksfotografie.nl