058-2963300
Jong Cambuur neemt 3 punten mee uit Almelo

21 februari 2017, 11:44

De beloften van SC Cambuur hebben maandagavond op bezoek bij Jong Heracles Almelo een knappe zege geboekt. In het Polman Stadion zegevierden de Leeuwarders met 1-2. Alle doelpunten vielen voor rust.

Na een kwartier spelen kwam Cambuur met enige hulp op een 0-1 voorsprong. Heracles speler Tim van de Berg werkte op onfortuinlijke wijze de bal achter zijn eigen doelman. Tien minuten later was Delvechio Blackson het eindstation. Hij zette Cambuur na 26 minuten spelen op een ruimere marge (0-2). Op slag van rust wisten de Almeloërs in de persoon van Dario Vujicevic nog wat terug te doen (1-2).

In het restant van de wedstrijd wisten beide ploegen niet meer tot scoren komen, waardoor Jong SC Cambuur de volle winst pakte.

Opstelling Jong Heracles: Fij, Droste, Breukers, Van de Berg, De Kler, Vujicevic, Kada, Niemeijer, Navratil, Thomas en Darri

Opstelling Jong Cambuur: Nienhuis, Van den Beemt, Anderson, Steenvoorden, Blackson, Claver, Boutzamar, Boerlage, Etten, Akhamrane en Van Warven