058-2963300
Jong Cambuur onderuit tegen Jong NAC Breda

13 februari 2017, 20:55

Jong Cambuur begon in het koude stadion veelbelovend tegen de Beloften van NAC Breda. Al na drie minuten brak Tyrone Conraad door de defensie van de bezoekers, maar oog in oog met keeper Andries Noppert kwam hij als verliezer uit de strijd. Daarna was het NAC wat de klok sloeg. Binnen de twintig minuten stond de ploeg van Dennis van der Ree op een uitzichtloze 0-3 achterstand.

Bodi Brusselers zorgde voor de 0-1 toen een voorzet keeper Leonard Nienhuis te machtig bleek. Giovanni Korte schoot de 0-2 en 0-3 binnen. Even leek Cambuur wat terug te doen toen de uitblinkende Daan Boerlage zijn vrije trap richting kruising zag gaan. Noppert tikte de bal echter over. Cambuur kreeg wel wat meer grip op de wedstrijd, maar tot resultaat leidde dat niet. In tegendeel: Korte scoorde met een hattrick de vierde treffer van de Brabanders.

Cambuur: Nienhuis, Steenvoorden, Gyasi, Anderson, Boutzamar, Blackson, Boerlage, Conraad, Van Warven, Akhamrane, Claver. Na de rust kwamen Vissie, Den Hoedt en Etten in het veld voor Steenvoorden, Van Warven en Anderson.