058-2963300
Jong Cambuur trotse koploper na zege op Jong RKC

Jong Cambuur trotse koploper na zege op Jong RKC

17 oktober 2017, 9:23

Jong Cambuur, het team van Dennis van der Ree, blijft het goed doen in de competitie. Het voert zelfs de ranglijst aan, die voor een groot deel wordt gevuld met clubs uit de Eredivisie, mede door het verlies van Jong sc Heerenveen bij Jong N.E.C.. Maandagavond wonnen de aanstormende talenten aan het Cambuurplein met 2-0 van Jong RKC Waalwijk in een onderhoudende partij.

De gehele wedstrijd was de thuisclub sterker. Pas na 42 minuten werd de score geopend door Tyrone Conraad na een foutenfestival in de RKC-defensie. Drie minuten later reageerde Nigel Robertha attent op een foute pass van de Waalwijkers. Keeper Erik Cummins hield in de 81-ste minuut zijn doel schoon door op wonderbaarlijke wijze een inzet, die alle kanten opvloog onschadelijk te maken. Luke Millar knalde in de slotfase een open kans op de paal. Jong Cambuur heeft nu 10 uit 5.

Jong SC Cambuur: Cummins; Claver, Touré, Van den Beemt, Schols; Ettten, Boutzamar (c), Van Haaren (85. Amatsaleh), Conraad, Robertha, Ben Kaddour (56. Millar).

Foto: www.dijksfotografie.nl