058-2963300
Jong Cambuur zegeviert in Rotterdam

13 februari 2018, 10:54

Jong Cambuur heeft maandagmiddag op bezoek bij Excelsior de volle drie punten weten te pakken. De ploeg van trainer Dennis van der Ree zegevierde in Rotterdam met 1-4.

In de beginfase van de wedstrijd drong Excelsior stevig aan. Na een kwartier ging de Rotterdamse storm liggen en werd Jong Cambuur steeds gevaarlijker. Dit resulteerde vlak voor rust in een 0-1 voorsprong via Tyrone Conraad. Na een dieptepass van Cody Claver wist Luke Millar op zijn beurt de inlopende Conraad te bereiken, die beheerst afrondde.

Vlak na rust kon Jong Cambuur de score direct te verdubbelen naar 0-2. Ditmaal waren de rollen omgedraaid en wist Millar te scoren op aangeven van Conraad. In de 65ste minuut kon Jeffrey Fortes namens Excelsior uit een corner de 1-2 tegen de touwen te werken. Na dik 70 minuten op de klok wist Jong Cambuur de wedstrijd uiteindelijk in het slot te gooien. Na een goede actie van Rutger Etten kon Conraad aantekenen voor de 1-3 en zijn tweede van de middag. Het slotakkoord was voor Rutger Etten die in de 80e minuut de 1-4 eindstand op het bord wist te zetten. Door deze overwinning klimt Jong Cambuur naar de tweede plaats op de ranglijst.

Volgende week neemt Jong Cambuur het in de mini-derby(!) op tegen koploper sc Heerenveen. De aanvangstijd van deze topper in de beloftencompetitie poule A is 18.30 uur. Onze mannen kunnen daarbij natuurlijk alle mogelijke steun gebruiken. De toegang voor deze wedstrijd is gratis!

Hopelijk tot volgende week!

Opstelling Jong Cambuur: Bos; Touré, Den Hoedt, Montsma, Claver; Van Haaren, Boutzamar, Boerlage; Conraad, Etten, Millar.