058-2963300
Jong SC Cambuur blijft ongeslagen in Reservecompetitie

12 september 2017, 10:42

Ook in de tweede wedstrijd van de nieuwe competitie heeft Jong SC Cambuur de ongeslagen status weten te handhaven. Na de winst op Jong NAC (0-1) werd thuis gelijk gespeeld tegen Jong Excelsior. Het bleef, zoals het begon: 0-0.

Voor de rust hadden de Rotterdammers een licht overwicht, na de rust nam de ploeg van Dennis van der Ree dat over. Kansen waren er nauwelijks, of het moest al zijn dat ene schot van Noureddine Boutzamar in de 47-ste minuut dat naast Excelsior-keeper Theo Zwarthoed op de paal uiteenspatte.

Jong SC Cambuur trad aan met Pieter Bos op de goal. Achterin speelden Cody Claver, Omar El Baad, Martijn van der Laan, en Marvin Peersman, het middenrif werd gestalte gegeven door Ricardo Kip, Bryan Smeets en Jurjan Mannes, terwijl Noureddine Boutzamar, Nigel Robertha en Rutger Etten het aanvalstrio vormden.

Vanavond komt Jong SC Cambuur opnieuw in actie. Dan staat vanaf 20.00 uur het Leeuwarder onderonsje tegen FVC op het programma. De toegang tot het Cambuur Stadion is ook dan weer gratis, dus supporters zijn van harte welkom.