058-2963300
Jong SC Cambuur boekt knappe zege bij Jong Heracles

Jong SC Cambuur boekt knappe zege bij Jong Heracles

20 maart 2018, 9:05

De beloften van SC Cambuur hebben gister een keurige 0-2 overwinning geboekt op bezoek bij Jong Heracles Almelo. Daarmee revancheerden de mannen van Dennis van der Ree zich knap van de nederlaag van vorige week  in De Kuip tegen Jong Feyenoo.

Net als vorige week tegen de Rotterdammers had ook Heracles behoorlijk wat jongens van het eerste elftal aan de aftrap staan. Zo waren onder andere Van Hintum, Niemeijer, Duarte, Gladon en Darri van de partij.

Jong SC Cambuur -aangevuld met een aantal wissels van het eerste- leek daarentegen niet onder de indruk en nam van begin af aan het initiatief. Nog voor rust werd dit tot tweemaal toe beloond. Eerst benutte Xander Houtkoop een penalty en vlak voor het rustsignaal verdubbelde Van Kippersluis de score. Na de thee was het spelbeeld onveranderd al vielen er geen doelpunten meer te noteren.

De volgende wedstrijd voor Jong SC Cambuur is op maandag 26 maart. Dan staat de bekerwedstrijd tegen Jong FC Eindhoven op het programma in het Jan Louwers Stadion.

Scoreverloop:
23. Xander Houtkoop (penalty) 0-1
41. Kevin van Kippersluis 0-2

Opstelling Jong Heracles Almelo: Zeinstra; Navratil, Van de Berg, Van den Buijs, Van Hintum; Niemeijer, Osman, Duarte; Erkilinc, Gladon en Darri

Opstelling Jong SC Cambuur: Bos; Claver, Van den Beemt, Toure, Houtkoop; Rosheuvel, Schils, Etten; Kallon, Conraad en Van Kippersluis

Foto: www.dijksfotografie.nl