058-2963300

Jong SC Cambuur in oefenwedstrijd voorbij Jong FC Emmen

29 maart 2016, 17:01

Ondanks een vroege achterstand door een treffer van Emmenaar Arjen Hagenauw heeft Jong SC Cambuur vanmiddag de oefenwedstrijd tegen Jong FC Emmen winnend afgesloten. De ploeg van trainer Dennis van der Ree liet na negentig minuten voetbal een 2-1 eindstand op het scorebord zetten. Voor rust was het Oger Klos die met een vrije trap de gelijkmaker voor zijn rekening nam en na de thee bepaalde Marc Magan de eindstand.

Volgende week maandag (4 april) mag Jong SC Cambuur wederom aantreden in eigen huis. Dan is om 18.30 uur Jong NAC Breda de tegenstander. Ook deze wedstrijd wordt weer gespeeld in het Cambuur Stadion en de toegang is gratis.

Opstelling Jong SC Cambuur: Wilpstra, Hassan, El Baad, Van Iperen, Blackson, Klos, Schootstra, Schols, Constancia, Van der Putten en Magan.