058-2963300

Jong SC Cambuur knokt zich knap terug van achterstand tegen Jong NAC Breda

22 november 2016, 10:43

Gisteravond mocht Jong SC Cambuur eindelijk weer aantreden in competitieverband. Na de prima 2-1 zege op Jong Heracles Almelo, stond gister de uitwedstrijd tegen NAC Breda op het programma. Wegens vertraging van de spelersbus begon het duel een halfuur later op Sportpark Heksenwiel.

Jong NAC Breda begon flitsend aan de wedstrijd en wist door doelpunten van Adarabioyo (strafschop) en Damen een 2-0 voorsprong te pakken. Ondanks deze achterstand raapte Jong SC Cambuur na rust de moed bijeen en ging het vol op jacht naar eerherstel. Dit leidde door treffers van Claver, Vissie en Boerlage in een verdiende 2-3 voorsprong. Vlak voor tijd was het echter Brusselers die namens Jong NAC Breda ervoor zorgde dat Jong SC Cambuur, ondanks de knappe comeback, genoegen moest nemen met een punt.

De mannen van Dennis van der Ree staan momenteel op de 7e plaats in de Reservecompetitie Poule A. Over twee weken (dinsdag 6 december) staat het volgende treffen in competitieverband op het programma. Tegenstander in het eigen Cambuur Stadion is dan Jong Feyenoord.

Opstelling Jong SC Cambuur: Pieter Bos, Jordy den Hoedt, Omar el Baad, Delvechio Blackson, Cody Claver, Achraf Akhamrane, Milan Vissie, Daan Boerlage, Danny Bakker, Rowdy van der Putten, Daniël van Warven.

Wissels Jong SC Cambuur: Jonathan Waterberg, Nino van den Beemt, Kaan Karabakal, Rochendy Constansia.

Foto: www.dijksfotografie.com