058-2963300
Jong SC Cambuur maatje te groot voor Jong Go Ahead Eagles

Jong SC Cambuur maatje te groot voor Jong Go Ahead Eagles

9 augustus 2016, 10:52

In het eigen Cambuur Stadion trad Jong SC Cambuur gisterenavond aan tegen Jong Go Ahead Eagles. In een boeiende wedstrijd wonnen de beloften met 2-0 van de tegenstander uit Deventer.

Jong SC Cambuur startte de wedstrijd met een groot aantal eerste elftal spelers. Zo werd onder meer een beroep gedaan op Martijn Barto, Xander Houtkoop en Jergé Hoefdraad. Onder leiding van deze zwaargewichten, wisten de mannen van trainers Dennis van der Ree en Arne Slot al snel het initiatief te nemen. Ondanks de 0-0 ruststand, werden er genoeg kansen gecreëerd.

In de tweede helft was het wel raak. Na een mooie voorzet van Yordi Schols, was het Xander Houtkoop die de bal tegen de touwen schoot. De 1-0 werkte bevrijdend, en het duurde dan ook niet lang voordat de 2-0 genoteerd kon worden. Martijn Barto mocht afronden en faalde niet. Hij bepaalde de eindstand op 2-0. Een goed resultaat in aanloop naar de eerste competitieronde waarin Jong SC Cambuur mag aantreden tegen Jong Excelsior.

Opstelling SC Cambuur: Zeinstra; Blackson, Van Warven, Den Hoedt, el Baad; Masek, Boutzamar, Schols; Houtkoop, Barto, Hoefdraad

Foto: www.dijksfotografie.com