058-2963300

Jong SC Cambuur nipt onderuit in Almelo

2 oktober 2018, 9:44

Jong SC Cambuur is er maandagavond niet in geslaagd om voor de tweede keer op rij drie punten te pakken in competitieverband. In Almelo waren de leeftijdsgenoten van Heracles met 3-2 te sterk voor de Leeuwarders.

In het Polman Stadion troffen de mannen van Dennis van der Ree een versterkt Jong Heracles met namen als Yoëll van Nieff, Jesper Drost en Vincent Vermeij. Het was echter Cambuur dat op voorsprong kwam halverwege de eerste helft door een treffer van Stanley Akoy. Lang duurde deze voorsprong jammergenoeg niet, want vijf minuten later was het Jesper Drost die voor de gelijkmakende 1-1 zorgde.

In het tweede bedrijf bleef het duel lang op deze stand steken, totdat de laatste tien minuten van het duel aanbraken. Zeki Erkilinc en Joey Konings zorgden met twee treffers voor een 3-1 voorsprong kort voor het einde. Beslist werd het duel hierdoor echter niet, want meteen na de derde Almelose-treffer tekende Rashaen de Windt aan voor de 3-2. Helaas bleek de resterende tijd in het duel te kort voor een gelijkmakende 3-3.

Door deze nederlaag blijft Jong SC Cambuur bivakkeren in de onderste regionen van de Reservecompetitie Poule A. Het volgende treffen in competitieverband voor de mannen van Dennis van de Ree staat gepland op maandag 22 oktober, wanneer Jong FC Emmen op bezoek komt in het Cambuur Stadion.

Opstelling Jong SC Cambuur: Pieter Bos, Jordy den Hoedt, Omar El Baad, Gino van den Berg (86. Rashaen de Windt), Cody Claver, Nino van den Beemt, Julian Calor (86. Alex Bangura), Daan Boerlage, Rutger Etten, Tyrone Conraad, Stanley Akoy (74. Safouane Ahidar)

Foto: www.dijksfotografie.com