058-2963300
Jong SC Cambuur onderuit in Derby der beloften

11 april 2017, 10:21

Het is de mannen van trainer Dennis van der Ree gisteravond niet gelukt om de drie punten te pakken in de Derby der beloften tegen Jong sc Heerenveen. Op Sportpark Skoatterwald werd het na negentig vermakelijke minuten 2-1 voor de thuisploeg.

Voor de thee was het Namli die de score openende en Jong sc Heerenveen op voorsprong bracht. Niet veel later bracht Achraf Akhamrane daar verandering in, door te tekenen voor de gelijkmaker. In de tweede helft leek zich een zelfde scenario af te spelen nadat Vlap de 2-1 op het scorebord had gezet en Daan Boerlage vlak voor tijd mocht aanleggen vanaf de stip. Zijn penalty werd echter gekeerd door doelman Van der Steen en dus bleef het bij 2-1.

Over twee weken speelt Jong SC Cambuur de laatste reguliere competitiewedstrijd. Een belangrijke, want er moet geworden om rechtstreeks te handhaven. Tegenstander om 15.30 uur in het Cambuur Stadion is dan Jong Roda JC.

Jong sc Heerenveen: Van der Steen, Schoop, Gartenmann, Pierie, Voest, Huizing, Rako, Namli, Vlap, Bruijn en Sanches

Jong SC Cambuur: Wilpstra, Den Hoedt, Anderson, El Baad, Van den Beemt, Blackson, Boerlage, Noor, Akhamrane, Conraad en Houtkoop