058-2963300
Jong SC Cambuur onderuit in beloften derby

Jong SC Cambuur onderuit in beloften derby

12 maart 2019, 10:38

Het is Jong SC Cambuur helaas niet gelukt om een resultaat te boeken tegen de leeftijdsgenoten van sc Heerenveen. Op sportpark Skoatterwald werd het gisteravond 2-0 voor de thuisploeg.

Daar had de thuisploeg, met onder andere Thorsby en Van Amersfoort in de gelederen, na een uur spelen wel een strafschop voor nodig. Tot die tijd ging de wedstrijd behoorlijk gelijk op, met de iets betere kansen voor Heerenveen. Vijf minuten later schoot invaller Maloku de 2-0 tegen de touwen en daarmee was het verzet van Jong SC Cambuur, dat wel moedig bleef strijden, definitief gebroken.

Volgende week maandag staat er een oefenwedstrijd op het programma voor de mannen van Dennis van der Ree. Om 14.30 uur is dan Jong RKC Waalwijk de tegenstander.

Opstelling Jong sc Heerenveen: Bednarek, Schmidt, Drkusic, Skovgaard, Kusi, Kongolo, Ras, Thorsby, Van Amersfoort, Oliekan, M. Westra

Opstelling Jong SC Cambuur: Bos, Den Hoedt, Van den Berg, Van Lingen, Vliet, Akoy, Guezen, Ciganiks, Akhamrane, Jones en Van Kippersluis

Scoreverloop: 60′ Van Amersfoort (pen.), 65′ Maloku

Foto: www.dijksfotografie.nl