058-2963300

Jong SC Cambuur onderuit in oefenduel tegen Jong N.E.C.

30 november 2016, 13:43

Gisteravond stond er voor Jong SC Cambuur weer een oefenwedstrijd op het programma. Na het gelijke spel in de competitie tegen Jong NAC Breda reisden de beloften gisteravond af naar Nijmegen, om het op te nemen tegen Jong N.E.C..

Jong SC Cambuur ging met goede hoop van start aan de wedstrijd, maar kreeg het al gauw lastig met de snelle buitspelers van N.E.C. Dit leverde na een halfuur de 1-0 en tien minuten later de 2-0 op voor de thuisploeg. In de tweede helft was het vooral Cambuur dat de dienst uitmaakte en veelal op de helft van N.E.C. te vinden was. Dit mocht helaas niet baten, want het leverde geen treffers op. Zo stond er na negentig minuten een eindstand van 2-0 op het scorebord.

Het volgende treffen voor de mannen van Dennis van der Ree is weer in competitieverband. Volgende week dinsdag 6 december komt Jong Feyenoord op bezoek in het Cambuur Stadion. De aftrap van dit duel is om 17.30 uur en gratis te bezoeken voor supporters!

Opstelling Jong SC Cambuur: Wilpstra, Den Hoedt, Mazlum, Henriques, Claver, Akhamrane, Boerlage, Vissie, Karabakal, Van der Putten, Van Warven.

Wissels Jong SC Cambuur: Waterberg, Van den Beemt, Velder, Constansia.