058-2963300
Jong SC Cambuur onderuit in Rotterdam

16 augustus 2016, 10:35

De beloften van SC Cambuur zijn gisteravond met een nederlaag begonnen aan Poule A van de Reservecompetitie. Tegen Jong SBV Excelsior liepen de mannen van Slot en Van der Ree tegen een 2-0 nederlaag aan.

Het duel in Stadion Woudestein begon iets later door de afwezigheid van de heren arbitrage, maar dat leek Jong SC Cambuur niet te deren. Tot tweemaal toe moest de Kralingse doelman Filip Kurto in de eerste minuten redding brengen. Bij het eerste wapenfeit aan de andere kant was het echter wel meteen raak. Het was Carlo de Reuver die na 8 minuten de 1-0 stand op het scorebord liet noteren.

Vlak na de theepauze was het opnieuw De Reuver die het net vond en daarmee de voorsprong van de Rotterdammers verdubbelde. Ondanks een sterk offensief en een afgekeurde treffer wisten de mannen van Jong SC Cambuur in het restant van de wedstrijd niets meer aan die stand te veranderen.

De volgende afspraak op de agenda is het oefenduel tegen SC Genemuiden (dinsdag 23 augustus, 20.00 uur). Pas op 12 september staat de eerstvolgende competitiewedstrijd op het programma. Dan is in eigen huis Jong ADO Den Haag de tegenstander.

Opstelling SC Cambuur: Bos, Den Hoedt, El Baad, Claver, Schols, Boutzamar, Vissie, Masek, Van Warven, Constancia en Conraad.