058-2963300
Jong SC Cambuur ook langs Drachtster Boys

4 augustus 2016, 10:52

Mede dankzij een mooie hattrick van aanvaller Tyrone Conraad, wist Jong SC Cambuur gisterenavond een mooie uitslag neer te zetten. Tegen de Drachtster Boys stond na 90 minuten een 5-1 eindstand op het scorebord.

Het nieuwe seizoen staat voor de deur, en dus is het zaak om de laatste puntjes op de i te zetten. Ook in deze oefenwedstrijd was weer te zien dat de mannen van Arne Slot en Dennis van der Ree er klaar voor zijn. Met nagenoeg dezelfde opstelling als in de vorige wedstrijd tegen Team Prestige Sports (8-1), rekende Jong SC Cambuur al snel af met de opponent uit Drachten. Bij de rust was de stand van 3-1 bereikt dankzij drie doelpunten van Tyrone Conraad.

Na rust veranderde er niet veel aan het spelbeeld en werd vakkundig naar een 5-1 eindstand uitgelopen. Mailyson Lopez en Jordy Schols mochten ditmaal de trekken overhalen. Hier bleef het bij en dus mocht Jong SC Cambuur opnieuw een overwinning in de voorbereiding bijschrijven.

Het volgende oefenduel staat aankomende maandag gepland. Jong SC Cambuur neemt het dan op tegen Jong Go Ahead Eagles.

*Bij Jong SC Cambuur mocht Daan Boerlage in de basis starten. De middenvelder van Jong AZ maakte indruk en sluit per direct aan bij de selectie.

Opstelling SC Cambuur: Kevin Wilpstra; Jordy den Hoedt, Nino van der Beemt, Willem Gootjes, Yordi Schols, Milan Vissie, *Daan Boerlage, Daniël van Warven, Rutger Etten; Tyrone Conraad en Achraf Akhamrane