058-2963300
Jong SC Cambuur op eigen veld onderuit tegen Jong De Graafschap

Jong SC Cambuur op eigen veld onderuit tegen Jong De Graafschap

12 december 2018, 10:52

Na de nipte nederlaag in Deventer stond gisteravond het laatste competitieduel op het programma voor Jong SC Cambuur. Op bezoek in Leeuwarden kwam Jong De Graafschap, waar de Leeuwarder beloften in de voorbereiding nog overtuigend van wisten te winnen. Helaas lukte dat dit keer niet en gingen de punten mee terug in de bus naar Doetinchem.

SC Cambuur kwam goed uit de startblokken en probeerde de defensie van De Graafschap al vroeg onder druk te zetten. Dit lukte een aantal keer heel aardig en er vielen meerdere gevaarlijke momenten te noteren. Met name Achraf Akhamrane en Stanley Akoy waren goed op dreef met enkele fraaie combinaties. Aan de andere kant kreeg Jong De Graafschap ook een aantal mogelijkheden, maar beide ploegen waren onzuiver in de afwerking.

Na de theepauze werd de wedstrijd nog een stuk opener en kregen beide ploegen een aantal prima kansen. De vraag was dus wie van de beide teams als eerste de brilstand van het scorebord zou laten halen en dat lukte de bezoekers in de 80e minuut. Een slotoffensief van de mannen van Dennis van der Ree mocht niet baten en zo verliest Jong SC Cambuur nipt op eigen veld van Jong De Graafschap.

Opstelling SC Cambuur: Bijdevier; Den Hoedt©, El Baad, Van Lingen, Claver; Akoy, Akhamrane, Mathieu; Ahidar, Etten en Bangura

Foto: www.dijksfotografie.nl