058-2963300

Jong SC Cambuur overtuigend langs Jong Go Ahead Eagles in oefenduel

17 januari 2017, 10:25

De beloften van SC Cambuur zijn de voorbereiding op de tweede seizoenshelft overtuigend gestart. Na eerder te hebben geoefend tegen SC Cambuur O19 (4-0) trof de ploeg van Dennis van der Ree gisteravond Jong Go Ahead Eagles in vriendschappelijk verband. In een koud en guur Cambuur Stadion stond na negentig minuten voetballen de ruime eindstand van 6-0 op het scorebord.

Ondanks de barre weersomstandigheden ging de thuisploeg flitsend van start. Door doelpunten van Achraf Akhamrane, Daniël Van Warven en Noureddine Boutzamar stond het binnen drie kwartier al 3-0. Ook na de thee ging Jong SC Cambuur vrolijk verder met doelpunten maken en werd de voorsprong door treffers van Rochendy Constansia, Cody Claver en Rutger Etten uitgebouwd naar 6-0. Tussendoor was Jong Go Ahead Eagles nog wel dichtbij een treffer. Vanaf elf meter mocht Sam Hendriks aanleggen om de eer te redden, maar het was echter Leonard Nienhuis die als winnaar uit de strijd kwam en bovendien zijn doel schoon hield.

Op dinsdag 24 januari staat de volgende oefenwedstrijd op het programma voor Jong SC Cambuur. In Leeuwarden komt dan Hoofdklasser VV Staphorst op bezoek. De competitie wordt een week later hervat met de uitwedstrijd tegen Jong Feyenoord.

Opstelling Jong SC Cambuur: Nienhuis, Den Hoedt, Van den Beemt, Vissie, Claver, Boutzamar,  Akhamrane, Van Warven, Constansia, Conraad, Etten.

Opstelling Jong Go Ahead Eagles: Cummins, Wolf, Yildirim, Groenbast, Groot, Ojamaa, Suk, Hendriks, Okita, Kluivert, Van Ewijk.

Foto: www.dijksfotografie.com