058-2963300
Jong SC Cambuur schuift Jong Heracles Almelo opzij

Jong SC Cambuur schuift Jong Heracles Almelo opzij

5 maart 2018, 21:08

Jong SC Cambuur, het elftal van Dennis van der Ree, heeft een vrij eenvoudige overwinning behaald op Jong Heracles Almelo. Cambuur won afgetekend met 4-1 en die uitslag gaf de verhoudingen in het veld goed weer. De thuisclub domineerde van begin tot eind en was vooral sterker in de duels. Er werden knappe aanvallen opgezet en de 3-0 stand na ruim een half uur was daarvan het resultaat. De 1-0 kwam door een eigen goal van de bezoekers, maar de 2-0 door Tyrone Conraad en de 3-0 uit een kopbal van Kevin van Kippersluis kwamen voort uit prima aanvallen waarbij Ricardo Kip aan de basis stond. Geklungel in de Cambuurdefensie leidde vlak voor rust tot een penalty. Reuven Niemeijer wist daar wel raad mee: 3-1.

De bezoekers kwamen niet dichterbij, in tegendeel Cambuur scoorde een vierde treffer, ook uit een penalty van Kip. Danny van Haaren trof nog een keer de lat, keeper Pieter Bos onderscheidde zich met twee knappe reddingen, aan de andere kant deed Harm Zeinstra (ex-Cambuur) dat ook een keer op een kopbal van Van Kippersluis.

Opstelling SC Cambuur: Bos, Claver, Toure, Van den Beemt, Teijsse, Boutzamar (c), Etten, Kip, Van Haaren, Conraad en van Kippersluis.

Foto: www.dijksfotografie.nl