058-2963300

Jong SC Cambuur speelt onnodig gelijk in Venlo

8 december 2015, 10:41

Voor Jong SC Cambuur stond gisteravond de verre uitwedstrijd tegen de gecombineerde beloften van VVV Venlo en Helmond Sport op het programma. Het duel werd gespeeld in het karakteristieke De Koel stadion en daar kregen de aanwezige toeschouwers een boeiend duel voorgeschoteld.

De beloften van SC Cambuur kwamen goed uit de startblokken en dicteerden het spel met veelvuldig balbezit en fraaie combinaties. Het wachten was op de openingstreffer en in de 34ste minuut kwam die er ook. Het was Daniël van Warven die na een knappe aanval het net liet bollen.

Na de treffer veranderde het spelbeeld nauwelijks en met name in het kwartier na de theepauze kreeg het team van Dennis van der Ree en Arne Slot een aantal levensgrote kansen. De scherpte ontbrak echter in de eindfase en dus bleef het ‘slechts’ bij 0-1. De gastheren van VVV en Helmond Sport mochten hierdoor blijven hopen en geheel tegen de verhoudingen in werd die hoop in de 84ste minuut waarheid. Na een onoplettendheid in de verdediging stond Sam Strijbosch niet buitenspel en kon hij oog in oog met doelman Wilpstra tekenen voor de 1-1 eindstand.

Voor Jong SC Cambuur staan er dit kalenderjaar geen competitiewedstrijden meer op het programma. De eerstvolgende afspraak in de Reservecompetitie is op maandag 18 januari (18.30 uur) thuis tegen Jong Feyenoord.

Opstelling Jong SC Cambuur: Wilpstra, Janzen, El Baad, Heerings, Blackson, Boutzamar (Hoefdraad), Masek, Van Warven, Steblecki (Constancia), Van der Putten en Houtkoop (Hassan).

Scoreverloop:
40′ 0-1, Daniël van Warven,
84′ 1-1, Sam Strijbosch

Foto: www.dijksfotografie.com