058-2963300
Jong SC Cambuur verliest in doelpuntrijk duel van Jong PEC Zwolle

Jong SC Cambuur verliest in doelpuntrijk duel van Jong PEC Zwolle

27 november 2018, 9:06

Jong SC Cambuur heeft maandagavond in een duel dat rijk was aan doelpunten de meerdere moeten erkennen in Jong PEC Zwolle. Het werd na een open en onderhoudende partij 3-5. De ploeg van Dennis van der Ree blijft door deze uitslag in de kelder van de competitie bivakkeren. Kansen waren er over en weer meer dan voldoende. de score had ook best veel hoger kunnen uitvallen. PEC Zwolle was voor de rust veel productiever dan het eveneens aanvallend ingestelde Cambuur. Na drie kwartier stond het 0-3 voor de gasten uit Overijssel door doelpunten van Steff Kaptein, Rogier Benschop en Destan Bajselmani.
Wedstrijd gespeeld? Nou nee, dat niet. Cambuur deed wat terug, Karim Rossi scoorde uit een corner van Rutger Etten. Weliswaar kwamen de bezoekers op 1-4 – opnieuw Kaptein-, maar Jong Cambuur gaf zich nog niet gewonnen. Eerst was het Tyrone Conraad die de 2-4 maakt en bovendien zorgde hij voor de aansluitingstreffer (3-4) op aangeven van Etten. In de slotfase maakte Maxim van der Meer aan alle hoop voor Cambuur een einde door de 3-5 binnen te prikken.

Opstelling Jong SC Cambuur: Bos; Den Hoedt, El Baad, Van Koesveld, Claver; Van den Beemt (c), Schindler, Etten; Conraad, Rossi en Calor.

Foto: www.dijksfotografie.nl