058-2963300
Jong SC Cambuur wint met dubbele cijfers van SC Stiens

Jong SC Cambuur wint met dubbele cijfers van SC Stiens

13 november 2018, 18:59

Na de met ruime cijfers gewonnen competitiewedstrijd tegen Jong Achilles ’29, speelde Jong SC Cambuur afgelopen maandag een oefenwedstrijd tegen tweedeklasser SC Stiens. Het verschil in niveau tussen beide teams was groot, bleek ook uit de uitslag: 10-1.

Jong SC Cambuur kon zich geen betere start wensen op deze maandagavond in het Cambuur Stadion. Binnen 2 minuten viel de eerste doelpoging al te noteren en na zo’n 10 minuten lag de bal voor het eerst in het net. Het was Achraf Akhamrane die met een fraai afstandsschot de Stienser doelman kansloos liet. Uit een vrije trap die slecht werd weggewerkt kwam Stiens vervolgens nog op gelijke hoogte, maar daarna was het Jong SC Cambuur dat de klok sloeg.

Achtereenvolgens Micha Metz, aanvoerder Jordy den Hoedt en Achraf Akhamrane vonden nog voor de theepauze het net en daarmee ging beiden teams rusten met een 4-1 stand.

In het tweede bedrijf was het verzet van Stiens definitief gebroken en kon Jong SC Cambuur de score verder uitbouwen. Het was opnieuw Metz die de score opende en daarna deden Akhamrane, Gunaydin, Metz en Ahidar dat nog eens dunnetjes over. Het slotakkoord was voor Metz, die daarmee zijn vierde doelpunt van de avond liet noteren.

Hierop besloot de scheidsrechter dat het mooi was geweest en zo boekte Jong SC Cambuur een meer dan verdiende en ruime overwinning op SC Stiens.

Opstelling Jong SC Cambuur: Elouazzane(46’ Van de Haar); De Jong (46’ De Jong),Van den Berg, Slimming, Den Hoedt; Ahidar, Akhamrane, Gunaydin; Da Costa, Metz en Bangura

Foto: www.dijksfotografie.nl