058-2963300
Jong SC Cambuur wint oefenduel tegen Be Quick 1887 overtuigend

12 oktober 2016, 13:01

Gisteravond stond er voor Jong SC Cambuur een oefenwedstrijd op het programma tegen derde divisionist Be Quick 1887 uit Groningen. Voor de mannen van Arne Slot en Dennis van der Ree was dit duel de laatste test in voorbereiding op de Beloftenderby. Na negentig minuten voetballen stond er een eindstand van maar liefst 7-1 op het scorebord van het Cambuur Stadion.

In de eerste helft waren het vooral de beloften van SC Cambuur die het spel dicteerden. Dit resulteerde in een ruststand van 3-0 voor de thuisploeg door doelpunten van Rowdy van der Putten (2x) en Daan Boerlage. Ook in de tweede helft was er geen gebrek aan doelpunten. Namens Jong SC Cambuur verdubbelden Van der Putten en Boerlage hun doelpuntentotaal en wist Achraf Akhamrane ook het net te vinden. Aan de andere kant wist Be Quick de eretreffer te maken. De Groningers verzuimden echter om nog een tweede treffer te maken, door een penalty te missen.

Opstelling Jong SC Cambuur: Jonathan Waterberg, Jordy den Hoedt, Omar el Baad, Cody Claver, Noureddine Boutzamar, Milan Vissie, Daan Boerlage, Daniël van Warven, Rochendy Constansia, Rowdy van der Putten en Tyrone Conraad

Wissels Jong SC Cambuur: Kevin Wilpstra, Nygel Velder, Yasin Mazlum, Mailyson Lopez, Achraf Akhamrane, Danny Henriques, Nino van der Bemt, Kaan Karabakal.