058-2963300
Jordy van Deelen twee jaar langer bij SC Cambuur

Jordy van Deelen twee jaar langer bij SC Cambuur

10 april 2018, 12:01

Goed nieuws vanaf het contractverlengingsfront! SC Cambuur en Jordy van Deelen (24) hebben overeenstemming bereikt over een verlenging van de samenwerking. De rechtervleugelverdediger draagt ook de komende twee seizoen het geel-blauw van SC Cambuur.

Van Deelen kwam in de zomer van 2016 over van FC Emmen en speelde tot dusver 55 wedstrijden voor SC Cambuur. In het verleden was hij onder meer actief voor SBV Excelsior en FC Dordrecht. De in Zwijndrecht geboren verdediger is een product van de jeugdopleiding van Feyenoord en vertegenwoordigde Nederland in diverse jeugdteams.

Technisch Manager Foeke Booy is uiteraard zeer content met de contractverlenging van Van Deelen. “Jordy kiest heel bewust voor een langer verblijf bij onze club en dat is een mooi signaal naar iedereen. Zijn ambities passen bij het plan dat wij als Cambuur hebben voor de toekomst en Jordy kan daar met zijn ervaring en specifieke kwaliteiten een belangrijke rol in spelen.”

Ook Jordy van Deelen zelf is maar wat blij dat de handtekening is gezet. “Heb het enorm naar mijn zin bij deze mooie volksclub. De passie van de mensen en de ambitie die de club heeft spreekt me enorm aan. In de komende jaren wil ik met Cambuur de stap omhoog maken.”

Foto: www.dijksfotografie.nl