058-2963300

JUIST NU: Kom zaterdag naar de laatste training voor De Derby!

28 januari 2016, 10:16

We zijn drie wedstrijden onderweg na de winterstop en het moge duidelijk zijn; we hadden allemaal op andere resultaten gehoopt. Gelukkig krijgen we zondag alweer de kans om in eigen huis de weg omhoog in te zetten in de wedstrijd der wedstrijden: De Friese Derby!

Zondagmiddag wordt De Derby afgetrapt in het Cambuur Stadion, maar een dag eerder staat de -inmiddels beruchte- laatste training voor De Derby op het programma.

LEEUWARDEN, 31-10-2015, Cambuur Stadion, laatste training SC Cambuur voor de derby tegen SC Heerenveen , 5000 supporters aanwezig foto: Henk Jan Dijks

We roepen bij deze al onze supporters op om (juist nu!) onze mannen zaterdag nog een laatste steuntje in de rug te geven en aan heel Nederland, maar bovenal onze spelers, te laten zien hoe belangrijk deze wedstrijd is.

Zoals gebruikelijk start de training om 10.30 uur en is het stadion vanaf 10.00 uur geopend. De West- en Noord-tribune zullen geopend zijn, waarbij het alleen op Noord is toegestaan om fakkels af te steken (i.v.m. rookoverlast). Ander vuurwerk is niet toegestaan.

Beide tribunes zijn te bereiken via de ingang achter de Noord-tribune, naast de Action of via het kassaplein.

Tot zaterdag!

Foto: www.dijksfotografie.com