058-2963300

Kaartverkoop ADO-uit en PSV-thuis start woensdag

5 januari 2015, 10:16

Op dit moment bereiden de mannen van Henk de Jong zich voor op de tweede seizoenshelft met een trainingskamp in Portugal. Hier wordt een week lang onder de stralende zon getraind om zo scherp mogelijk aan de tweede helft van het seizoen te beginnen. En dat is nodig ook, want over minder dan twee weken staat het eerste Eredivisieduel alweer op het programma.

Onderstaand vind je alle (kaartverkoop-)informatie over de eerste twee wedstrijden van na de winterstop.

ADO Den Haag – SC Cambuur
Zaterdag 17 januari, 19.45 uur
Kyocera Stadion

Deze wedstrijd is voor Cambuur-supporters met een geldige uitkaart te bezoeken met een auto- of buscombi. De kaartverkoop voor dit duel start woensdag 7 januari om 09.00 uur bij de administratie van het Cambuur Stadion.

Autocombi
– Kaartprijs €10,- (in verband met onderlinge prijsafspraak korting op de auto- en buscombi)
– Toegestaan maximaal 35 auto’s (maximaal 5 personen per voertuig, meerpersoonsbusjes e.a. soortgelijke voertuigen zijn niet toegestaan)
– Omwisselen tussen 18.30 en 18.45 uur (Rijksweg A4 brugrestaurant bij Hoofddorp)
– Routebeschrijving en P-kaart worden uitgereikt op het omwisselpunt

Buscombi
Leden van de Kern van Cambuur betalen € 25,-, niet leden € 30,- (in verband met onderlinge prijsafspraak korting op de auto- en buscombi)
– Bussen vertrekken vanaf het parkeerterrein gastenvak om 16.00 uur
– Supporters dienen uiterlijk 15.45 uur aanwezig te zijn
– Omwisselbiljetten in bus omruilen voor toegangskaart

SC Cambuur – PSV
Zaterdag 24 januari, 18.30 uur
Cambuur Stadion

Voor deze wedstrijd geldt een 4-op-1 clubkaart-verplichting, wat betekent dat je met een seizoen- of clubkaart maximaal 4 kaarten voor deze wedstrijd kunt aanschaffen. De verkoop begint eerst alleen online (Online Kaartverkoop) en vanaf maandag 19 januari kun je -bij niet uitverkocht- ook terecht bij de administratie van het Cambuur Stadion.

Op naar een mooie tweede seizoenshelft!

De kaartverkoop voor het bekerduel tussen SC Cambuur en PEC Zwolle (27 januari) en het competitietreffen tussen FC Twente en SC Cambuur (31 januari) begint aanstaande maandag. In de loop van deze week volgt hierover meer informatie.

Foto: www.dijksfotografie.com