058-2963300
Kaartverkoop Jupiler Play-Offs in volle gang!

Kaartverkoop Jupiler Play-Offs in volle gang!

2 mei 2017, 15:50

Vrijdag bij de laatste reguliere competitiewedstrijd van het seizoen kan SC Cambuur weliswaar nog een plekje stijgen, van invloed op de uitgangspositie in de Play-Offs is dit niet meer. Aangezien Jong Ajax hier niet aan mee mag doen zijn onze mannen namelijk al zeker van de beste uitgangspositie in de Play-Offs.

Tegen wie we het daarin op gaan nemen is nog niet helemaal zeker, de speeldata zijn daarentegen al wel bekend. Op donderdag 18 mei om 19.45 uur spelen we eerst een uitwedstrijd (meer informatie volgt zodra tegenstander bekend is) en op zondag 21 mei spelen we om 14.30 uur in eigen stadion de return.

De kaartverkoop voor de Play-Off wedstrijd in Leeuwarden is vandaag (dinsdag 2 mei) om 13.00 uur van start gegaan. Onderstaand vind je alle informatie.

2e Ronde Jupiler Play-Offs
Zondag 21 mei, 14.30 uur
Cambuur Stadion

Seizoenkaarthouders
Uiteraard krijgen Seizoenkaarthouders eerst de kans om hun eigen plek terug te kopen. Deze plekken worden tot woensdag 10 mei gereserveerd. Tot die datum krijgen Seizoenkaarthouders korting, zij betalen dan slechts € 10,- voor een kaartje (voor alle tribunes).

➡️ Om dit gemakkelijk en snel online voor elkaar te boksen hebben we een handige handleiding gemaakt. Deze vind je hier: Handleiding koop scc plaats terug Jupiler Play Offs.

Let op: De Seizoenkaarten zijn bij de Play-Offs niet geldig. Alleen de e-tickets geven toegang tot het stadion.

Clubkaarthouders
Ook als Clubkaarthouders kun je vanaf morgen een kaartje voor de Play-Offs aanschaffen. Er geldt een clubkaartverplichting van 4-op-1, dat wil je zeggen dat je met je Clubkaart maximaal 4 kaarten kunt aanschaffen (dit geldt ook voor Seizoenkaarthouders). Dit kan tegen onze standaard Jupiler League tarieven.

➡️ Kaarten zijn verkrijgbaar in onze Fanshop, maar natuurlijk ook hier in de Online Kaartverkoop.

Heb je geen Seizoen- of Clubkaart? Dan is het helaas niet mogelijk om kaarten aan te schaffen.

Graag tot bij de Jupiler Play-Offs!