058-2963300

Kaartverkoop kwartfinale SC Cambuur – PEC Zwolle in volle gang

14 januari 2015, 10:33

Dankzij een puike 0-3 overwinning op Heracles mag SC Cambuur het in de kwartfinale van de KNVB-Beker opnemen tegen PEC Zwolle. Het is pas voor de tweede keer in de clubhistorie dat de geel-blauwen in de kwartfinale staan en dus is het niet overdreven om te spreken van een historische wedstrijd. De kaartverkoop voor dit bekerduel is afgelopen maandag van start gegaan. De verwachting is dat er veel belangstelling zal zijn om bij dit prachtige affiche aanwezig te zijn, wacht dus vooral niet te lang!

Hieronder lees je hoe je aan kaarten voor het duel tussen SC Cambuur en PEC Zwolle kunt komen.

SC Cambuur – PEC Zwolle (KNVB-Beker)
Dinsdag 27 januari, 18.30 uur
Cambuur Stadion

In de kwartfinale van de KNVB-Beker zijn de seizoenkaarten niet geldig. Seizoenkaarthouders kunnen tot maandag 19 januari 08.00 uur hun eigen plek terugkopen. Dit kan tegen een speciaal tarief van slechts € 10,-.

Na 19 januari 08:00 uur worden alle plekken vrijgegeven en is het nog steeds mogelijk om als seizoenkaarthouder een kaartje te kopen, maar kunnen we niet meer garanderen dat de eigen plek nog beschikbaar is.

Daarnaast kun je als seizoenkaarthouder nog maximaal 3 kaarten bijkopen. Hiervoor betaal je € 15,- per stuk.

Clubkaart
Ook onze clubkaarthouders zijn natuurlijk van harte welkom bij deze historische wedstrijd. Vanwege de 4-op-1 clubkaartverplichting kun je als clubkaarthouder maximaal 4 kaarten (á € 15,00 per stuk) voor deze wedstrijd kopen.

Alleen online
Kaarten voor de kwartfinale tussen SC Cambuur en PEC Zwolle koop je eerst alleen hier in de Online Kaartverkoop.

Vanaf 20 januari is het ook mogelijk om je kaart(en) te kopen bij de administratie van het Cambuur Stadion.

Graag tot bij de kwartfinale!

Foto: www.dijksfotografie.com