058-2963300
Kaartverkoop SC Cambuur – AZ begonnen

Kaartverkoop SC Cambuur – AZ begonnen

17 september 2021, 10:29

Update: Het gaat hard met de kaartverkoop voor SC Cambuur – AZ! Zo hard zelfs dat de Noord- en West-tribune al helemaal zijn uitverkocht. Voor Zuid en Oost zijn nog wel enkele tientallen kaarten verkrijgbaar, maar de verwachting is dat ook deze tribunes spoedig zullen uitverkopen. Mocht je dus van de partij willen zijn in het Cambuur Stadion op zondag 3 oktober en nog geen kaartje hebben? Wacht dan geen seconde langer meer!

Op naar een uitverkocht Cambuur Stadion! Het kabinet heeft besloten dat er vanaf zaterdag 25 september weer 100 % van de Nederlandse stadions gevuld mogen worden (met een geldige QR-code) en dat wil dus zeggen dat we bij het duel tussen SC Cambuur en AZ op zondag 3 oktober voor het eerst weer een uitverkocht Cambuur Stadion mogen hebben.

De kaartverkoop voor deze wedstrijd is om 10.00 uur begonnen en is eerst alleen voor supporters met een Cambuur (Seizoen-)Clubkaart. Heb je deze nog niet, dan niet getreurd, want hij is nog gewoon online te bestellen. Na het voltooien van je bestelling is je account direct actief (klik hier om een Cambuur Clubkaart aan te vragen).

Onderstaand alle overige praktische informatie.

SC Cambuur – AZ
Zondag 3 oktober | 14.30 uur
Cambuur Stadion

Start kaartverkoop: Vrijdag 17 september, 10.00 uur
Clubkaart-verplichting: Ja, tot vrijdag 24 september (10.00 uur)
Maximaal aantal kaarten: Vier stuks per (seizoen-)clubkaarthouder

Gezien de beperkte capaciteit adviseren we om niet te lang te wachten met het aanschaffen van kaarten. Daarnaast heb je de meeste kans in de online kaartverkoop, waar je snel en eenvoudig een mooi plekje kunt uitzoeken in ons stadion.

> Klik hier om naar de Online Kaartverkoop te gaan

Graag tot snel in het Cambuur Stadion!

Foto: www.dijksmedia.nl