058-2963300
Kaartverkoop SC Cambuur – Excelsior: vrije verkoop van start gegaan (update)

Kaartverkoop SC Cambuur – Excelsior: vrije verkoop van start gegaan (update)

4 augustus 2022, 10:01

UPDATE | Alle beschikbare losse kaarten voor de Noord-tribune zijn inmiddels over de digitale toonbank gegaan! Ook van de partij zijn bij de aftrap van het seizoen in het Cambuur Stadion komende zaterdag? Wacht dan niet te lang meer!

Nog vier dagen en dan is het zover voor SC Cambuur: de aftrap van het nieuwe Eredivisieseizoen 2022/2023. Voor de manschappen van trainer Henk de Jong is het zaterdag allereerst tijd voor een wedstrijd in het eigen huis en wel tegen promovendus Excelsior vanaf 18.45 uur. De kaartverkoop is inmiddels een week in volle gang en sinds 10.00 uur is het bovendien mogelijk om zonder seizoenkaart of clubkaart losse kaarten aan te schaffen voor dit duel.

Wil jij ook aanwezig zijn in het Cambuur Stadion tijdens de seizoensouventure? Schaf dan snel je kaart(en) aan en laat ons huis kolken zaterdag! Hieronder vind je alle praktische informatie omtrent de kaartverkoop van deze wedstrijd.

SC Cambuur – Excelsior
Zaterdag 6 augustus | 18.45 uur
Cambuur Stadion

Start kaartverkoop: Dinsdag 26 juli, 10.00 uur
Clubkaart-verplichting: Tot dinsdag 2 augustus, 10.00 uur

Gezien de beperkte capaciteit adviseren we om niet te lang te wachten met het aanschaffen van kaarten. Daarnaast heb je de meeste kans in de online kaartverkoop, waar je een mooi plekje kunt uitzoeken in ons digitale stadion.

> Klik hier om naar de Online Kaartverkoop te gaan

Graag tot zaterdag in het Cambuur Stadion!

Foto: www.dijksmedia.nl