058-2963300

Kaartverkoop SC Cambuur – FC Groningen voor het eerst via SRO4

27 oktober 2015, 8:53

SC Cambuur is als één van de voorlopers in het betaald voetbal overgegaan op een nieuw ticketingsysteem! Met dit nieuwe systeem, genaamd SRO4, kun je vanaf heden nog makkelijker online kaarten bestellen!

Het grootste voordeel is misschien nog wel dat je voortaan zelf een plek in het stadion kunt uitzoeken. Ben je een seizoenkaarthouder, dan kun je nu dus bijvoorbeeld de dichtstbijzijnde plek naast je eigen stoel selecteren.

Daarnaast kun je in SRO4 zelf je adresgegevens aanpassen en hoeven er minder handelingen te worden verricht. Wel zo makkelijk!

Account aanmaken
Alle supporters die in het verleden online kaarten hebben aangeschaft hebben inmiddels een mail gekregen met instructies.

Heb je geen mail ontvangen, maar wil je (nu of in de toekomst) wel online kaarten aanschaffen? Dan kun je geheel gratis en vrijblijvend een account aanmaken. Dit doe je als volgt.

Ga naar http://voetbal.iticketsro.com/sc_cambuur/ en klik rechtsboven op ‘inloggen’. Klik in het drop down menu rechtsonder op ‘Maak een account aan’ en de velden op het formulier in. Vervolgens krijg je een bevestigingsmail waarin je met een muisklik het account kan activeren.

Voor het bezoeken van wedstrijden in de Eredivisie heb je daarnaast nog een clubkaart nodig. Deze kun je voor slechts € 5,- (eenmalig) hier aanvragen: http://voetbal.iticketsro.com/sc_cambuur/memberships.

Kom je er niet uit of heb je vragen naar aanleiding van dit bericht? Stuur dan een mail naar info@cambuur.nl.

Graag tot in het Cambuur Stadion!

Let op: De kaartverkoop voor de beloftenderby tussen Jong SC Cambuur en Jong sc Heerenveen (maandag 30 november) verloopt nog wel via het oude systeem.