058-2963300
Kaartverkoop SC Cambuur – FC Utrecht gestart

Kaartverkoop SC Cambuur – FC Utrecht gestart

2 november 2021, 10:00

De maand november is aangebroken en daarin staan er voor SC Cambuur drie belangrijke afspraken in de competitie op het programma, waarvan eentje in eigen huis. Op zondag 21 november aanstaande (aftrap: 20.00 uur) komt het FC Utrecht van oud-trainer René Hake en voormalig speler en Derbyheld Sander van de Streek namelijk naar het Cambuurplein.

De kaartverkoop voor deze wedstrijd is om 10.00 uur begonnen en is alleen voor supporters met een Seizoenkaart of SC Cambuur Clubkaart. Heb je deze nog niet, dan niet getreurd, want een clubkaart is gewoon online te bestellen. Na het voltooien van je bestelling is je account direct actief (klik hier om een Cambuur Clubkaart aan te vragen).

Onderstaand vind je alle praktische informatie, waarbij ook dit keer geldt dat toegang tot het stadion alleen mogelijk is met een geldige QR-code via de CoronaCheck-app.

SC Cambuur – FC Utrecht
Zondag 21 november | 20.00 uur
Cambuur Stadion

Start kaartverkoop: Dinsdag 2 november, 10.00 uur
Clubkaart-verplichting: Ja
Maximaal aantal kaarten: Vier stuks per (seizoen-)clubkaarthouder

Gezien de beperkte capaciteit adviseren we om niet te lang te wachten met het aanschaffen van kaarten. Daarnaast heb je de meeste kans in de online kaartverkoop, waar je een mooi plekje kunt uitzoeken in ons digitale stadion.

> Klik hier om naar de Online Kaartverkoop te gaan

Graag tot snel in het Cambuur Stadion!

Foto: www.dijksmedia.nl