058-2963300
Deze vrijdag in Leeuwarden: SC Cambuur – Go Ahead Eagles

Deze vrijdag in Leeuwarden: SC Cambuur – Go Ahead Eagles

28 januari 2018, 13:30

Wat was het genieten bij de laatste thuiswedstrijd in ons eigen Cambuur Stadion! Na een weergaloze sfeeractie van het KVC Sfeerteam was het op het veld ook vuurwerk en wonnen onze mannen in een spectaculair duel met 3-2 van De Graafschap. Het volgende voetbalfeest in het Cambuur Stadion staat komende vrijdag (2 februari) op het programm. Dan komt met Go Ahead Eagles die andere volksclub uit de Jupiler Leagu op bezoek en daar moet je natuurlijk weer bij zijn!

Onderstaand lees hoe je aan kaarten kunt komen.


SC Cambuur – Go Ahead Eagles
Vrijdag 2 februari, 20.00 uur
Cambuur Stadion

Voor deze wedstrijd VRIJE VERKOOP, je hebt dus geen seizoen- of clubkaart nodig om kaarten aan te schaffen. Zoek via onderstaande link een mooie plek uit in ons digitale stadion en je ontvangt de kaarten direct in de mail.

> Klik hier om naar de Online Kaartverkoop te gaan

Halve Seizoenkaart
Uiteraard is het ook nog steeds mogelijk om een Halve Seizoenkaart aan te vragen. Hiermee verzeker je jezelf (vanaf slechts 90 euro) van een eigen plek bij alle negen nog resterende thuiswedstrijden. En dat is nog niet alles, je krijgt ook nog eens voorrang bij de kaartverkoop voor de beker en de Play-Offs. Klik hier om een Halve Seizoenkaart aan te vragen.

Graag tot in het Cambuur Stadion!

Foto: www.dijksfotografie.nl