058-2963300
UPDATE | Kaartverkoop SC Cambuur – N.E.C. begonnen

UPDATE | Kaartverkoop SC Cambuur – N.E.C. begonnen

23 maart 2022, 11:14

UPDATE | Alle beschikbare losse kaarten voor SC Cambuur – N.E.C. zijn inmiddels over de digitale toonbank gegaan en het duel is daardoor voorlopig UITVERKOCHT (mogelijk dat er nog een klein aantal kaarten terug in de verkoop komen)!

Na het treffen tegen Ajax op vrijdag 11 maart is het op zondag 3 april tijd voor de volgende ontmoeting in eigen huis. In het Cambuur Stadion gaan de geel-blauwen dan vanaf ’s middags 16.45 uur de strijd aan met N.E.C. en daarbij gaan we wederom voor een tot op de laatste stoel bezet eigen huis!

De kaartverkoop voor deze wedstrijd is om 10.00 uur begonnen en is alleen voor supporters met een seizoenkaart of Cambuur Clubkaart. Heb je deze nog niet, dan niet getreurd, want een clubkaart is gewoon online te bestellen. Na het voltooien van je bestelling is je account direct actief (klik hier om een Cambuur Clubkaart aan te vragen).

Onderstaand vind je alle overige praktische informatie.

SC Cambuur – N.E.C.
Zondag 3 april | 16.45 uur
Cambuur Stadion

Start kaartverkoop: Dinsdag 15 maart, 10.00 uur
Clubkaart-verplichting: Ja
Maximaal aantal kaarten: Vier stuks per (seizoen-)clubkaarthouder

Gezien de beperkte capaciteit adviseren we om niet te lang te wachten met het aanschaffen van kaarten. Daarnaast heb je de meeste kans in de online kaartverkoop, waar je een mooi plekje kunt uitzoeken in ons digitale stadion.

> Klik hier om naar de Online Kaartverkoop te gaan

Graag tot snel in het Cambuur Stadion!

Foto: www.dijksmedia.nl