058-2963300
Kaartverkoop seizoensopening tegen FC Emmen morgenochtend van start

Kaartverkoop seizoensopening tegen FC Emmen morgenochtend van start

31 juli 2023, 13:03

Het startschot van het Keuken Kampioen Divisie-seizoen 2023/2024 is in aantocht met voor SC Cambuur volgende week vrijdag (11 augustus) de eerste ontmoeting in competitieverband. Zoals reeds bekend beginnen de geel-blauwen met een duel in het eigen Cambuur Stadion tegen FC Emmen (aftrap: 20.00 uur) en dus kunnen Sjors Ultee en zijn manschappen de massale steun van de eigen Twaalfde Man uitstekend gebruiken. Ben jij van de partij tijdens de seizoensouverture?

De losse kaartverkoop voor deze thuiswedstrijd start morgenochtend om exact 10.00 uur via www.cambuurkaarten.nl en is alleen voor supporters met een seizoenkaart of Cambuur Clubkaart. Heb je de Cambuur Clubkaart nog niet, dan niet getreurd, want deze kaart is gewoon online te bestellen. Na het voltooien van je bestelling is je account direct actief.

Tegelijkertijd is het ook nog altijd mogelijk om een seizoenkaart aan te schaffen voor het seizoen 2023/2024, waarbij je tijdens ieder thuisduel gegarandeerd van de partij bent in het stadion. Regel het vandaag nog via www.waarikvoorga.nl.

SC Cambuur – FC Emmen
Vrijdag 11 augustus | 20.00 uur
Cambuur Stadion

Start kaartverkoop: Dinsdag 1 augustus, 10.00 uur
Clubkaart-verplichting: Ja
Maximaal aantal kaarten: Vier stuks (per seizoen-/clubkaarthouder)

Gezien de beperkte capaciteit adviseren we om niet te lang te wachten met het aanschaffen van kaarten. Daarnaast heb je de meeste kans in de online kaartverkoop, waar je eenvoudig een mooi plekje kunt uitzoeken in ons digitale stadion.

> Klik hier om naar de online kaartverkoop te gaan

Foto: www.dijksmedia.nl