058-2963300
Kaartverkoop theatershow ‘Aan het Cambuurplein is het nooit stil geweest’ begonnen

Kaartverkoop theatershow ‘Aan het Cambuurplein is het nooit stil geweest’ begonnen

19 april 2024, 10:00

SC Cambuur duikt het theater in! Op woensdag 19 juni is Stadsschouwbrug De Harmonie het decor van de allereerste theatershow ooit over de rijke historie van de Leeuwarder volksclub.

Alsof het nog niet bijzonder genoeg is dat SC Cambuur dit kalenderjaar precies zestig jaar bestaat neemt de club deze zomer ook nog eens definitief afscheid van het geliefde Cambuurplein. “Dat moeten we vieren in het theater”, moet een groep enthousiaste supporters hebben gedacht en zo geschiedde. Een avondvullend programma in het grootste theater van de stad voor jong en oud is het gevolg. Voor het eerst en hopelijk niet voor het laatst. Zelf gaan deze supporters daar overigens niet rijk van worden, want de opbrengst van deze bijzondere avond komt volledig ten goede aan het nieuwe supportershome in het Kooi Stadion.

Wat je kunt verwachten? Een viering, een ode, een eerbetoon. Aan de club, de supporters en ons geliefde stadion. In ieder geval een avond waarin SC Cambuur centraal staat en nostalgie de boventoon voert. Met oud-spelers, trainers en bestuursleden halen we herinneringen op aan memorabele wedstrijden, eren we hen die ons zijn ontvallen, ontbreken de Leeuwarder artiesten natuurlijk niet en moet er ook nog wat kunnen worden gelachen. Anekdotes en verhalen genoeg.

Zoals we gewend zijn wordt er om precies 20.00 uur afgetrapt en na de eerste en tweede helft zal er vast nog wat blessuretijd over zijn. Na het laatste fluitsignaal verplaatsen we ons vervolgens naar de foyer voor de derde helft en ook daar zal het, net als aan het Cambuurplein, niet stil zijn.

Nog goed om te weten: een kaartje voor deze eenmalige theateravond kost € 19,64 en de kaartverkoop is inmiddels in volle gang. Wees er snel bij, want ook hier verwachten we een uitverkocht huis!

> Klik hier om naar de Online Kaartverkoop te gaan