058-2963300
Kaartverkoop topwedstrijd SC Cambuur – PSV in volle gang (update)

Kaartverkoop topwedstrijd SC Cambuur – PSV in volle gang (update)

25 september 2022, 16:43

UPDATE | Alle beschikbare kaarten voor het treffen SC Cambuur – PSV zijn inmiddels over de digitale toonbank gegaan. De geel-blauwen zullen aankomende zaterdag opnieuw de steun van een uitverkocht Cambuur Stadion krijgen!

Na de interlandperiode is het op zaterdag 1 oktober tijd voor het eerstvolgende treffen in competitieverband. En dit duel is er niet zomaar eentje, want op zaterdag 1 oktober nemen de geel-blauwen het aan het Cambuurplein op tegen PSV. Het duel in het Cambuur Stadion zal op deze genoemde datum om 16.30 uur worden afgetrapt.

De losse kaartverkoop voor deze topwedstrijd is inmiddels al een tijdje in volle gang en is alleen voor supporters met een seizoenkaart of Cambuur Clubkaart. Heb je die laatste kaart nog niet, dan niet getreurd, want een clubkaart is gewoon hier online te bestellen. Na het voltooien van je bestelling is je account direct actief.

SC Cambuur – PSV
Zaterdag 1 oktober | 16.30 uur
Cambuur Stadion

Start kaartverkoop: Dinsdag 13 september, 10.00 uur
Clubkaart-verplichting: Ja
Maximaal aantal kaarten: Vier stuks (per seizoen-/clubkaarthouder)

Gezien de beperkte capaciteit adviseren we om niet te lang te wachten met het aanschaffen van kaarten. Daarnaast heb je de meeste kans in de online kaartverkoop, waar je een mooi plekje kunt uitzoeken in ons digitale stadion.

> Klik hier om naar de online kaartverkoop te gaan

Graag tot snel in het Cambuur Stadion!

Foto: Cambuur Media