058-2963300

Kaartverkoop Willem II – SC Cambuur uitgesteld

10 oktober 2014, 16:19

Op zondag 2 november (14.30 uur) speelt SC Cambuur een belangrijke uitwedstrijd tegen promovendus Willem II. Uiteraard hopen we ook bij deze wedstrijd weer te mogen rekenen op de massale steun van onze Twaalfde Man.

Wat hier niet aan zal bijdragen is de buscombiregeling die de lokale driehoek van Tilburg onze supporters heeft opgelegd. Zowel de BVO als de supportersvereniging ‘Kern van Cambuur’ zijn hierover uitermate teleurgesteld.

De driehoek baseert zich hierbij namelijk, naar onze mening, op onjuiste feiten en wij vinden dat supporters van SC Cambuur hier niet de dupe van mogen worden.

SC Cambuur is het dan ook oneens met de opgelegde vervoersregeling en zal daarom op korte termijn een brief sturen naar de Burgemeester van Tilburg waarin, onderbouwd, wordt verzocht het besluit te herzien c.q. de vervoersvoorwaarden te versoepelen.

Als gevolg hiervan begint de kaartverkoop voor dit duel niet aanstaande maandag (zoals aangekondigd), maar wordt deze opgeschort tot een nader te bepalen tijdstip. Zodra hier meer over bekend is communiceren we dit direct via onze mediakanalen.

Foto: www.dijksfotografie.com