058-2963300
Kaartverkoopinformatie bekerduel SC Cambuur – Koninklijke HFC

Kaartverkoopinformatie bekerduel SC Cambuur – Koninklijke HFC

16 oktober 2018, 9:30

Dankzij een 2-3 overwinning op SVV Scheveningen staat SC Cambuur in de tweede ronde van het Toto KNVB-Bekertoernooi. Onze mannen zijn in deze ronde opnieuw gekoppeld aan een Tweededivisionist, namelijk de Koninklijke HFC. Het duel zal worden afgewerkt in ons eigen Cambuur Stadion en hierbij kunnen we de steun van onze Twaalfde Man goed gebruiken. Ben jij van de partij om onze mannen naar de volgende ronde te schreeuwen?

Hieronder lees je hoe je bij dit bekerduel aanwezig kunt zijn.

SC Cambuur – Koninklijke HFC (2e ronde Toto KNVB-Beker)
Dinsdag 30 oktober, 19.45 uur
Cambuur Stadion

Seizoenkaarthouders
Voor het speciale tarief van slechts €5,- kunnen seizoenkaarthouders een kaart kopen voor dit bekerduel. Met een kaart heb je vrije zit door het hele stadion (m.u.v. de sponsorvakken).

Seizoenkaarthouders kunnen tot maandag 22 oktober 17.00 uur profiteren van dit tarief. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de administratie van het stadion en/of in onze Fanshop en natuurlijk ook hier in de Online Kaartverkoop.

Let op: De seizoenkaarten zijn tijdens dit duel niet geldig. Je krijgt toegang tot het stadion met je e-ticket.

Losse kaarten
Heb je geen seizoenkaart, maar wil je wel graag aanwezig zijn bij dit bekerduel? Ook dan ben je natuurlijk van harte welkom. Losse kaarten kosten €7,50 voor alle tribunes en er geldt een vrije verkoop.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij de administratie van het stadion en/of de Fanshop en natuurlijk ook hier online.

Graag tot in het Cambuur Stadion!