058-2963300
Kaartverkoopinformatie Halve Finale Keuken Kampioen Play-Offs

Kaartverkoopinformatie Halve Finale Keuken Kampioen Play-Offs

16 mei 2019, 9:14

YES YES YES! SC Cambuur is door naar de Halve Finale van de Play-Offs! In een bloedstollende strijd werd afgerekend met Almere City FC en dus mogen we ons gaan opmaken voor de Halve Finale van de Keuken Kampioen Play-Offs.

René Hake en zijn mannen weten sinds woensdagavond dat zij het gaan opnemen tegen het De Graafschap van Henk de Jong en Sandor van der Heide. Het eerste duel van dit tweeluik wordt komende zondagavond (aftrap: 20.00 uur) afgewerkt in ons eigen Cambuur Stadion, waarna volgende week woensdagavond om 20.45 uur de return wacht in Doetinchem.

De kaartverkoop voor de thuiswedstrijd is alvast begonnen en onderstaand lees je hier alles over. Informatie over de kaartverkoop voor de uitwedstrijd volgt zo snel mogelijk.

SC Cambuur – De Graafschap (Halve Finale Keuken Kampioen Play-Offs)
Zondag 19 mei, 20.00 uur
Cambuur Stadion

Ook in de Halve Finale krijgen onze trouwe seizoenkaarthouders korting op een kaart. De passen zelf zijn wederom niet geldig. Iedereen zonder een seizoenkaart kan een losse kaart kopen tegen het standaard tarief.

Seizoenkaarthouders
– Eigen stoel terugkopen mogelijk tot vrijdag 17 mei, 12.00 uur
– Prijs € 12,50 volwassenen en € 10,- voor jeugd en 65+
– Na vrijdag 17 mei (12.00 uur) kun je nog steeds een kaart kopen, maar alleen tegen het standaard tarief

Online of bij het stadion
De korting wordt automatisch verrekend bij het inloggen als seizoenkaarthouder. Natuurlijk ben je ook van harte welkom bij de administratie of in de Fanshop. Neem in dat geval wel even je seizoenkaart mee. De openingstijden vind je onderaan dit bericht.

> Klik hier om je eigen stoel te claimen

De seizoenkaart zelf is bij deze wedstrijd niet geldig, na bestellen ontvang je een (e-)ticket. Extra kaarten bijkopen kan natuurlijk ook, dan betaal je het standaard tarief.

Losse kaarten
Heb je geen seizoenkaart, maar wil je SC Cambuur wel steunen in de Play-Offs? Dan kun je uiteraard ook een losse kaart voor dit duel kopen.

Er geldt voor deze wedstrijd VRIJE VERKOOP. Je kunt dus een onbeperkt aantal kaarten (bij)kopen en je hebt geen seizoen- of clubkaart nodig. De prijzen zijn hetzelfde als bij de reguliere competitie.

> Klik hier direct naar de Online Kaartverkoop te gaan

Graag tot bij de Play-Offs!

Openingstijden Administratie: maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur
Openingstijden Fanshop: maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur (donderdag eenmalig tot 18.00 uur)