058-2963300
Kaartverkoopinformatie Halve Finale KNVB-Beker

Kaartverkoopinformatie Halve Finale KNVB-Beker

14 februari 2024, 11:45

De oude dame genaamd het Cambuur Stadion krijgt in haar allerlaatste jaar misschien wel de grootste wedstrijd ooit gespeeld aan het Cambuurplein: de Halve Finale van de TOTO KNVB-Beker. De loting heeft bepaald dat SC Cambuur het daarin thuis gaat opnemen tegen N.E.C. Nijmegen en inmiddels is ook bekend wanneer deze kraker gaat worden gespeeld: dinsdag 27 februari om 20.00 uur.

Hieronder vind je alle informatie omtrent de kaartverkoop voor dit duel en seizoenkaarthouders kunnen vanaf morgen (donderdag) 10.00 uur de eigen stoel terugkopen.

SC Cambuur – N.E.C. Nijmegen (halve finale)
Dinsdag 27 februari, 20.00 uur
Cambuur Stadion

Voor het bekerduel tegen N.E.C. gelden dezelfde voorwaarden als bij de kwartfinale tegen Vitesse en ook de tarieven zijn exact gelijk. Het is dus ook dit keer alleen mogelijk om kaarten aan te schaffen met een seizoen- of clubkaart van SC Cambuur.

Daarnaast geldt er een maximum van twee kaarten per seizoen-/clubkaarthouder en de kaartverkoop is eerst alleen voor seizoenkaarthouders. Zij kunnen hun eigen stoel terugkopen en daarnaast nog één extra kaart aanschaffen tegen het standaard tarief.

Seizoenkaarthouders
Onze trouwe seizoenkaarthouders krijgen eerst de kans om hun eigen stoel terug te kopen en eventueel (zo lang de voorraad strekt) nog één extra kaart aan te schaffen. Dit kan vanaf donderdag 15 februari om 10.00 uur. We verzoeken vriendelijk om dit zoveel mogelijk online te doen, zodat we lange wachtrijen bij de administratie kunnen voorkomen.

De vaste stoelen van onze seizoenkaarthouders worden tot donderdag 22 februari 10.00 uur gereserveerd. Hierna is het nog wel mogelijk om kaarten te kopen (zo lang de voorraad strekt), maar kan het zijn dat je eigen plek niet meer beschikbaar is.

> Klik hier om naar de online kaartverkoop te gaan

Clubkaarthouders
Vanaf
donderdag 22 februari 10.30 uur is het vervolgens de beurt aan clubkaarthouders. Hiervoor geldt een maximum van twee kaarten per clubkaart en ook dit is het gemakkelijkst te regelen via de online kaartverkoop.

Heb je nog geen clubkaart van SC Cambuur? Zorg dan dat je dit zo snel mogelijk doet, want zonder een clubkaart is het niet mogelijk om kaarten aan te schaffen voor dit bekerduel. Let op: je kunt alleen een clubkaart aanvragen wanneer je geen seizoen- of clubkaarthouder bent van een andere BVO.

> Klik hier om een clubkaart aan te vragen

Graag tot in het Cambuur Stadion!

Foto: Cambuur Media