058-2963300
Kaartverkoopinformatie Jong FC Utrecht – SC Cambuur

Kaartverkoopinformatie Jong FC Utrecht – SC Cambuur

22 januari 2018, 12:54

Het zijn drukke weken voor de mannen van de eerste selectie. Zowel deze week en de week daarna staan er twee wedstrijden op het programma. Vanavond reizen we eerst af naar Amsterdam voor de ontmoeting met Jong Ajax en komende vrijdag staat het duel tegen Jong FC Utrecht op het programma.

Onderstaand lees je hoe je hier bij aanwezig kunt zijn.


Jong FC Utrecht – SC Cambuur
Vrijdag 26 januari, 20.00 uur
Sportpark De Westmaat

Let op: deze wedstrijd wordt gespeeld op sportpark De Westmaat (v.v. IJsselmeervogels, Westdijk 14, 3752 AE te Spakenburg) en is voor uitkaarthouders te bezoeken met en auto- of buscombi.

Auto

  • Kaartprijs € 5,-
  • Toegestaan maximaal 140 personenauto’s (meerpersoonsbusjes toegestaan)
  • Parkeren en omwisselen vanaf 19.00 uur bij parkeerterrein gastenvak Sportpark De Westmaat (zie onderstaand voor routebeschrijving)

Bus

  • Prijs 16,50 euro leden KvC, 21,50 euro niet leden KvC
  • Vertrek 16.45 uur vanaf het Cambuurplein
  • Supporters dienen uiterlijk 16.30 uur aanwezig te zijn
  • Instap op vertoon van e-ticket

Alleen online
Sinds dit seizoen is de kaartverkoop voor uitwedstrijden volledig online, wel zo gemakkelijk! Klik hier om naar de online kaartverkoop te gaan.

Voor deze wedstrijd ontvang je 1 loyaltypunt.

Routebeschrijving
–              Het complex van IJsselmeervogels is bereikbaar via de A1, afslag Amersfoort/Bunschoten- Spakenburg. Bij het einde van de afrit richting Bunschoten aanhouden.
–              In Bunschoten bij de eerste en tweede stoplichten rechtdoor rijden. Bij de vijf rotondes eveneens rechtdoor blijven rijden. Blijf de weg volgen tot aan de dijk. Achter de dijk bevindt zich het sportcomplex van IJsselmeervogels.
–              Rechtdoor, de dijk af, bevindt zich de eerste parkeerplaats van IJsselmeervogels. Wanneer echter niet rechtdoor gegaan wordt, maar linksaf wordt geslagen bevindt zich een tweede parkeerplaats. Deze parkeerplaats is gereserveerd voor de gasten. Bij laatstgenoemde parkeerplaats is doorgaans ruimte genoeg.
–              Parkeer niet op de Westdijk zelf. Dit is alleen toegestaan voor vergunninghouders.

Foto: www.dijksfotografie.nl