058-2963300
Kaartverkoopinformatie oefenwedstrijd SC Cambuur – FC Emmen

Kaartverkoopinformatie oefenwedstrijd SC Cambuur – FC Emmen

21 juli 2021, 13:16

De voorbereidingsperiode van het seizoen 2021-2022 is in volle gang en komende zaterdag is het alweer tijd voor het derde vriendschappelijke duel. In het MAC³PARK Stadion in Zwolle treffen de geel-blauwen dan vanaf 14.30 uur competitiegenoot PEC. In de week daaropvolgend is het tijd voor het traditionele trainingskamp in Epe en als afsluiter wordt er op vrijdagavond 30 juli in eigen huis geoefend tegen FC Emmen.

Hieronder lees je alle praktische informatie omtrent de kaartverkoop van deze wedstrijd.

SC Cambuur – FC Emmen (Oefenwedstrijd)
Vrijdag 30 juli | 19.30 uur
Cambuur Stadion

Tijdens deze wedstrijd werken we met het zogenaamde Testen voor Toegang-systeem, waardoor twee derde van de capaciteit van het stadion mag worden benut en de anderhalve meter afstand mag worden losgelaten.

Dit houdt wel in dat je als bezoeker (vanaf 13 jaar) een vaccinatiebewijs of een negatieve testuitslag (binnen 24 uur voor de aftrap) dient te kunnen overleggen middels een QR-code in de CoronaCheck-app. Dit is overigens helemaal gratis en je kunt een afspraak inplannen via de website van Testen voor Toegang. Hier vind je alle informatie en kun je meteen een afspraak maken.

Daarnaast verzoeken we iedereen om bij binnenkomst van het stadion de handen te wassen, de gezondheidsvragen van de stewards te beantwoorden en bij klachten thuis te blijven.

Korting voor seizoenkaarthouders
Voor deze wedstrijd geldt vrije verkoop en een kaartje kost € 10,- per stuk. Seizoenkaarthouders (€ 5,-) en Clubkaarthouders (€ 7,50) van SC Cambuur betalen een gereduceerd tarief. Je koopt de kaarten bij ons Servicepunt op het kassaplein (rechts naast de Jumbo) of online via onderstaande link.

> Klik hier om kaarten voor SC Cambuur – FC Emmen aan te schaffen

Graag tot vrijdag 30 juli in het Cambuur Stadion!
_____________________________________________

Aangeschafte kaarten SC Cambuur – FC Dordrecht nog steeds geldig, omwisselen wel noodzakelijk
Zoals eerder gecommuniceerd zijn gekochte kaarten voor het afgelaste oefenduel tegen FC Dordrecht (dinsdag 13 juli) ook geldig voor het oefenduel tegen FC Emmen. Oorspronkelijke (e-)tickets dienen echter wel te worden omgewisseld en dit kan op de onderstaande twee manieren.

  1. Stuur een e-mail naar info@cambuur.nl met het e-ticket voor SC Cambuur – FC Dordrecht in de bijlage
  2. Kom met je e-ticket langs bij het Servicepunt en wissel hier je (e-)ticket om voor een nieuw kaartje

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om het oefenduel tegen FC Emmen te bezoeken, dan is het mogelijk om je geld terug te vragen. Ook dit kan via de mail of bij het Servicepunt.

Foto: www.dijksmedia.nl