058-2963300
Kaartverkoopinformatie oefenwedstrijd SC Cambuur – Harkemase Boys

Kaartverkoopinformatie oefenwedstrijd SC Cambuur – Harkemase Boys

13 juli 2020, 10:14

Na de 11-0 oefenzege op Hoofdklasser ONS Sneek staat er deze week wederom een vriendschappelijk duel op het programma voor de mannen van Henk de Jong. Aanstaande donderdag komt Derdedivisionist Harkemase Boys op bezoek in Leeuwarden.

SC Cambuur – Harkemase Boys
Donderdag 16 juli, 19.00 uur
Cambuur Stadion

Net zoals tegen ONS Sneek mogen ook bij dit duel 250 supporters aanwezig zijn (binnen de corona-richtlijnen). Omdat het onmogelijk is om te voldoen aan de vraag voor deze wedstrijd is de verkoop alleen voor seizoenkaarthouders (seizoen 2020/2021) en is het maximum één kaart per seizoenkaarthouder.

De verkoop is per direct gestart en is alleen online. De beschikbare kaarten a € 5,- per stuk zijn na het inloggen te vinden in vak 7 en op het e-ticket is alle praktische informatie te vinden.

> Klik hier om naar www.cambuurkaarten.nl te gaan

Livestream
Kun je niet aanwezig zijn bij de wedstrijd of is het niet gelukt om een kaartje te bemachtigen? Dan kun je via Omrop Fryslan en Omroep LEO de wedstrijd volgen via een livestream. Op onze eigen kanalen kun je terecht voor een live Twitter-verslag en interviews na afloop van CambuurTV.

Foto: www.cambuurimages.nl