058-2963300
Kaartverkoopinformatie SC Cambuur – FC Den Bosch (Paasmaandag)

Kaartverkoopinformatie SC Cambuur – FC Den Bosch (Paasmaandag)

20 april 2019, 14:20

Na het gelijkspel in Eindhoven (2-2) komen er nu twee doorslaggevende thuiswedstrijden aan voor SC Cambuur. Op Paasmaandag is het SC Cambuur – FC Den Bosch en komende vrijdag spelen we wederom thuis tegen MVV Maastricht!

Maandag wordt het niet alleen geweldig weer, het is ook nog eens Paasmaandag en daarom is het Familiedag in het Cambuur Stadion. In en om het stadion worden er tal van activiteiten georganiseerd en iedereen onder de 16 krijgt ook nog eens 50 % korting op een kaartje.

Hieronder lees je er alles over.


SC Cambuur – FC Den Bosch
Maandag 22 april, 14.30 uur
Cambuur Stadion

Op twee plekken in het stadion worden er activiteiten georganiseerd. Achter de Oost-tribune en gedeeltelijk op de velden van VV Leeuwarden is er vermaak voor kinderen onder de 12 jaar en een deel van het parkeerterrein achter Noord is ingericht voor de jeugd (12 t/m 16).

Jeugdkaarten met 50% korting
Naast al deze activiteiten kan iedereen onder de 16 jaar ook nog eens extra voordelig aanwezig zijn bij deze wedstrijd. Jeugdkaarten gaan namelijk voor de helft van de prijs over de toonbank. Zo kost een kaartje voor de Zuid-tribune bijvoorbeeld nog maar € 5,-! Kaarten zijn verkrijgbaar bij de administratie en natuurlijk ook online via onderstaande link. Je hebt hierbij geen seizoen- of clubkaart nodig, want er geldt VRIJE VERKOOP.

> Klik hier om online kaarten voor SC Cambuur – FC Den Bosch aan te schaffen

Graag tot maandag!

Foto: www.dijksfotografie.nl