058-2963300
Kaartverkoopinformatie SC Cambuur – FC Den Bosch

Kaartverkoopinformatie SC Cambuur – FC Den Bosch

29 augustus 2019, 16:44

Drie keer scoren en toch verliezen. Het overkwam SC Cambuur afgelopen vrijdag op bezoek bij NAC. Spits Robert Mühren toonde zijn klasse met drie knappe treffers, maar hij zag ze alle drie afgekeurd worden door scheidsrechter Blom. Een frustrerende avond kortom voor de mannen van Henk de Jong, die bovendien zelf nog naar de tribune werd verwezen en vrijdag niet op de bank mag plaatsnemen.

Toch kan er moed geput worden uit het vertoonde spel, want dat lijkt met de week beter te worden en dat is een veelbelovende constatering voor de wedstrijd van morgen tegen FC Den Bosch.


SC Cambuur – FC Den Bosch
Vrijdag 30 augustus, 20.00 uur
Cambuur Stadion

Het eerste Avondje Cambuur was er één om van te smullen. SC Cambuur versloeg concurrent Go Ahead Eagles met klinkende cijfers (5-0) en dat kon op veel waardering rekenen van de fanatieke aanhang. ‘Ouderwets’, ‘zo hoort een Cambuur-avond te zijn’ en ‘ultiem genieten’ waren enkele van de uitsluitend lovende reacties. Hier gaan we morgenavond weer voor en daar wil je natuurlijk bij zijn!

Kom daarom gezellig langs bij de administratie of regel het via onderstaande links online. Er geldt VRIJE VERKOOP, iedereen kan dus een onbeperkt aantal kaarten aanschaffen.

➡️ Losse kaart: www.cambuurkaarten.nl   
➡️ Seizoenkaart: www.cambuurseizoenkaart.nl

Graag tot morgenavond!

Foto: www.cambuurimages.nl