058-2963300
Kaartverkoopinformatie SC Cambuur – Jong AZ

Kaartverkoopinformatie SC Cambuur – Jong AZ

27 november 2019, 16:18

Teletekst-pagina 830 zal deze dagen regelmatig verschijnen op de beeldbuis in menig Leeuwarder huiskamer. SC Cambuur won namelijk niet alleen -voor het eerst sinds 2006- op bezoek bij FC Eindhoven (0-3), maar maandagavond morste de concurrentie ook nog eens punten. Dat maakt dat de mannen van Henk de Jong nu alleen aan kop gaan in de Keuken Kampioen Divisie en zelfs nog zicht hebben op het winnen van de 2e periode.

In alle euforie lijkt het duel van vrijdagavond tegen Jong AZ dan ook haast een formaliteit, maar niets is minder waar. De Alkmaarse talenten wonnen al knap van De Graafschap en vorig seizoen stapten de geel-blauwen in de uitwedstrijd zelf nog met een nederlaag van het veld. De steun van de Twaalfde Man is kortom weer keihard nodig!

Onderstaand lees je hoe je aanwezig kunt zijn bij deze wedstrijd.

SC Cambuur – Jong AZ
Vrijdag 29 november, 20.00 uur
Cambuur Stadion

Voor deze wedstrijd geldt VRIJE VERKOOP, je hebt dus geen seizoen- of clubkaart nodig om (extra) kaarten aan te schaffen. Via onderstaande link kun je in ons digitale stadion een eigen plek uitzoeken. Uiteraard ben je ook van harte welkom bij de administratie van het Cambuur Stadion of vanaf 18.30 uur op het kassaplein.

Klik hier om naar de Online Kaartverkoop te gaan

Foto: www.cambuurimages.nl